Saknad!

Jag har fortfarande inget internet. Jag håller på att avlida. Jag har så mycket tid jag inte vet var jag ska göra av, blir tokstressad av det. Den här veckan har jag hunnit massor, bland annat jobbat 33 extra timmar och läst en och en halv bok. Och bakat matbröd, visst, helt otroligt!!

Jag har som sagt hunnit med mycket, mycket. Men jag saknar internet. Jag saknar att läsa Aftonbladet medan jag intar min frukost, jag saknar min blogg, jag saknar alla bloggläsare... Jag saknar till och med utbrotten jag får av mitt Parkinson-tangentbord.

För övrigt, det känns super att vara tillbaka på Hea igen! Jag njuter av varenda minut. Jag älskar de papperstunna väggarna, älskar att höra hur grannen spolar i toaletten eller spelar dålig musik. Älskar promenaden till och från jobbet. De fula fönstrena, de gräsliga tapeterna och den skitiga golvbrunnen i badrummet. Tro det eller ej, jag stortrivs. Till midsommar hoppas jag på att vara tillbaka igen, det ska bli härligt.
Hej så länge!

Imorgon är det dags för flytt! Jag jobbar visserligen, men svärisarna kommer hit och bär tillsammans med P. Vilhelm hjälper säkert till på ett hörn han också. Natten fredag-lördag tillbringar vi förhoppningsvis på Rågvägen, härligt. Tillbaka på Hea igen!

Får se hur aktiv jag kommer att vara här, som det ser ut nu är vi utan internet en vecka eller två. Smällar man får ta. Förhoppningsvis kan jag låna en dator hos pappa, så att jag inte tappar all kontakt med omvärlden... Vågar inte tänka på hur många olästa inlägg jag kommer att ha på bloglovin' när min internetlösa period är över. Jag tippar på 464 inlägg.

Ha det bra allihop!!
Twilight.

Alla pratar om Twilight-serien, alla pratar om filmen. Jag vet att det handlar om vampyrer, och att böckerna fått ruskigt bra kritik. Resten har jag ingen aning om. Har därför klickat hem första boken i serien, Om jag kunde drömma. Dyker upp i mitten av nästa vecka, AdLibris är verkligen guld! Fraktfritt vid B-post, lovely. Då känner man ingen press att beställa massor av böcker, utan kan faktiskt klicka hem en i taget utan att få ångest för att frakten överstiger bokens pris. ;)

Ska bli spännande att se om böckerna motsvarar mina förväntningar, vid det här laget är de tämligen höga!
What?!

Jag tror att Milton löper. Han går runt och skriker som värsta marskatten. Helt brutalt. Han har varit kastrerad i snart två år, och han outade inte sin sexualitet ens när han var fertil. Men nu duger det uppenbarligen.
Helt dement.

Tidigare idag gick jag ner i tvättstugan för att hämta den torra, rena tvätten. Kom ner, hängde den blöta tvätten, la in två nya tvättar. Gick upp. Utan den torra tvätten.
Var på Ica för en stund sedan, för att köpa våtservetter och toalettpapper. Kom hem med Tex mex-kyckling, 20 liter välling och choklad. Är det åldern som börjar ta ut sin rätt?
Fritt från prestationsångest.

Det bästa med regnväder är egentligen att man slipper alla krav. Man kan såsa runt i mjukisbyxor med hål i grenen hela dagen. Man behöver inte duscha, tvätta håret eller ens kleta på lite deo. Man kan äta massa onyttigt, för det är ju ändå regnväder. Man har en fullt acceptabel ursäkt för att inte ta en joggingrunda, eller ens gå ut överhuvudtaget. Fan vad skönt! Helt fritt från prestationsångest!Har tittat på regnet. Varit på Ica, köpt våffelmix, gjort våfflor och ätit våfflor. Jag antar att den där bikiniformen inte dyker upp idag heller...
Tvätt och välsvarvat.

Hur mycket tvätt kan en familj på tre människor och två katter egentligen producera? På bara ett par veckor? Jag tvättar idag, som ni kanske förstår. Tippar på att det blir tolv maskiner tvätt. Vi har två tvättmaskiner till vårt förfogade, de ligger 52 trappsteg och 15 plana steg från vår ytterdörr. En runda med tvätt blir alltså 52 + 15 + 15 + 52 = 134 steg. Anta att jag går sex vändor (2 maskiner körs 6 gånger var, resulterar i 12 tvättar). 6 * 134 = 804 steg, varav knappt hälften uppför. Lägg även till lite armträning, dels kånkande av tvätt, och dels hängning av tvätt. Det kanske är idag jag tappar 10 kilo, bygger lite snygga muskler och hamnar i utomordentlig bikiniform? Bara sådär. Vips liksom.
Underkläder!

Jag är med och tävlar om schyssta underkläder hos Pussydoll. Nya underkläder är ju alltid välkommet, eller hur?Tävla här du också.
Härligt väder.

Det regnar! Visst är det underbart? Det fina vädret som rått i helgen är helt okej, men jag är inte speciellt förtjust i det egentligen. Är det 25 plusgrader så bör man inta horisontalläge på en vit sandstrand, att vara hemma eller jobba när det är så varmt är inte min melodi. Det är skönt när det regnar. Då får man lite gjort, trivs bättre hemma och kan till och med masa sig iväg på en långpromenad utan att krevera. Nu ska jag dock jobba, ledig dag, men rycker  in ett par timmar i kassan.
Fruktansvärt.

Imorse försvann ett stort passagerarflygplan, på vägen från Brasilien till Frankrike. Med största sannolikhet har det störtat i Atlanten, men inga egentliga spår av planet har hittats. Fruktansvärt. Hur kan ett plan, och därtill drygt 200 passagerare och besättningsmän, bara försvinna. Fruktansvärt.

"Katastrofplanet var på väg från Rio de Janeiro till Paris på måndagsförmiddagen. Ombord finns 216 passagerare och 12 besättningsmän.

Strax efter klockan åtta svensk tid försvann planet plötsligt från radarn. Sedan dess har ingen kontakt kunnat upprättas från marken, varken via radartransponder eller radioanrop.

Ett nödanrop om att planet drabbats av kortslutning nådde flygledarna innan det försvann spårlöst.

Air France befarar att planet träffats av blixten och störtat. "

-Aftonbladet


Som sagt. Helt fruktanvärt, nästan lite Lost-känsla över det hela. Vilken ovisshet.

Freestreet.

Finns mängder av samla-poäng-få-gratis-prylar-siter på nätet, har inte fastnat för någon. Förutom Freestreet. Jag gillar den sidan, lätt att samla poäng och presentkort från schyssta affärer. Bli medlem du också!

Vill inte.

Vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba.

Nej, just det. Jag är ruskigt omotiverad idag.
Mors dag II.

Seriöst. Hela Familjeliv kryllar av trådar i stil med "Min sambo glömde bort att gratulera mig på mors dag igår, jag är sååå ledsen och besviken!". Hallå?! Jag trodde att man gratulerade sin egen mamma på mors dag, och inte sitt barns mamma? Uppenbarligen har jag (eller alla andra?) fått något om bakfoten. Jag vill inte ha presenter och blommor av P på mors dag. Jag är inte hans mamma.
Tjejsnack #4.

1. Finns du med på Facebook?
Ja, under mitt riktiga namn (självklart) Bodil Arborelius.

2. Hur länge har du funnits i blogg/hemsideform?
Sedan 2005 tror jag. Dock endast i bloggform, och under ett antal olika adresser.

3. Vad har du för startsida/sidor?
Ingen alls, bara en blank sida.

4. Vad har du för skrivbordsbakgrund?
P och Vilhelm, en riktig busbild.

5. Hur många timmar/dygn ägnar du åt datorn?
På tok för många, mellan en och fyra-fem timmar.

Mer tjejsnack här.