Vilhelm.

2009-05-27 @ 14:02:35 Vilhelm
Det händer så tokmycket med Vilhelm just nu, har hela tiden tyckt att hans utveckling gått fort, men nu går det snabbare än någonsin! Var tog min bebis vägen?

Vi har fått förskoleplats på ett mysigt dagis bara ett par hundra meter från vår nya lägenhet, dessutom har hans jämnårige granne fått plats på samma ställe, toppen! Inskolning i mitten av augusti. Det är dock lite skräckblandad förtjusning över det hela, hur ska det gå? Ska någon annan ta hand om vår Vilhelm? Tänk om han kommer att vantrivas, inte tycka om det, bli utanför och inte få vara med de andra barnen? Kan 1-åringar frysa ut ett annat barn? Hönsmamma, javisst. Det blir nog bra. Jag tror att Vilhelm verkligen behöver det här med dagis, han är så aktiv, nyfiken och framåt, så han tycker säkert att det är skitkul att träffa massa andra barn i en ny miljö.



Pratet börjar så sakteliga komma också, tror jag. De senaste dagarna har det varit "Pappa?" för hela slanten. Och lite "Baaaa" som tydligen betyder Mjau/katt. Och som vanligt, "Tack". Används väldigt flitigt av unge Herr Nilsson. Och det är ju bra, för artig ska man vara! Pekar på något han vill ha, säger tack högt och tydligt medan han nickar uppfordrande med sitt lilla huvud. Godingen.










Kommentarer
Postat av: Marica

Vilken sötnos! Huvva, ja, vet att jag kommer vara extreeemt hönsig om/när jag väl får barn, men man oroar sig mycket i onödan! Tänk vad många kompisar han ska få lillkillen! =)

2009-05-27 @ 17:56:08
URL: http://www.renbebis.blogspot.com
Postat av: Marica

Haha, nej, det var bara en sån där dyr, fin hyrbil som vi lånade över dagen! Waaay out of our league ;o)

2009-05-27 @ 18:21:29
URL: http://www.renbebis.blogspot.com
Postat av: Jenny

Åh stora killen!! Vad duktig han är! Hur gammal är han nu??

Usch, dagis är verkligen skräckblandad förtjusning, men nu går det bra och är bara roligt!

Kul att ni fått plats, det är tydligen ingen självklarhet i dessa tuffa baby making tider..=)

2009-05-27 @ 18:42:13
URL: http://mittochmina.blogg.se/
Postat av: emma

tack så jätte mkt!!!

2009-05-27 @ 18:48:57
URL: http://emmabennelov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback