Miljötänk deluxe.
Handen på hjärtat nu. Ni som ibland gör stuvade makaroner, ostsås och liknande, diskar ni alltid kastrullen efteråt? Jag menar kastruller är ju rätt billiga på Ikea...
Jag har en ostsåskastrull som bott på diskbänken i en dryg vecka nu. Jag orkar verkligen inte. Jag blir säkerligen aldrig någon bra hemmafru.
Svinto, my dear, svinto!!
Jag brände ju ris här om veckan som jag inte ens diskade bort... jag kastade kastrullen (då de ALLTID bränner fast i den vad man än gör, ja inte vatten då) så nu har vi en kastrull som kostar 500kr så den som lämnar den med bränt i en vecka stryper jag ;-) och Maria den ska man heller inte använda svinto i då är kastrullen förstörd. Men den dagen nån lyckas bränna nått öht så stryper jag nog personen då de ska va näst intill omöjligt att bränna fast nått i den.
Latmask ;-)
Jag är ett stort Svinto-fan och skrubbar såna grytor direkt efter maten faktiskt men det finns något husmorstips som ska vara kanon. Jag minns inte riktigt vad det var men det var något med att koka upp en blandning av ättika och bakpulver. Det var samma blandning som man använder för att rensa avloppsrör tror jag. :-D
viist är det hemskt!!! Önskar jag kunde slänag en kastrull varje gång det bränns vid!!! nej nej nej då skulle micke få spader haha, nej koka upp vatten med lite yes i kastrullen så kommer det brända bort!!!
Jättefin blogg! :)