Dinner.
Det var fan heeelt amazing!! Jag är fortfarande imponerad (och mätt)! Vilhelm var inte riktigt lika imponerad. Han sög lite på en morotsbit och drack ett glas mjölk. Bra tycker jag, då blir det smarrig lunch till mig imorgon.
Jag åt inte upp löken och palsternackan. Jag tycker inte om varken röd lök eller palsternacka. Men det minsann vara det när man gör ugnsrostade rotfrukter. Det är som paprika på pizza. Det ska vara där, men man äter det inte.
Vilken vacker blogg!
Det lät helt otroligt gott! Nu blev jag hungrig!
Va!? Äter du inte palsternackan? den godaste rotfrukten av dem alla.
Åh vad gott det lät! Vitlöksosten du använde var det färskost? ska ju börja kolhydratdumpa nästa vecka, måste få lite rolig inspiration! och stekte du kycklingfilén innan du lindade den med bacon? Känns som att baconet blir klart innan kycklingen annars?
(japp! jag kommer köra detta på fredag eller lördag!)
Besynnerligt - Nej. Palsternacka är skitäckligt egentligen! ;)
Gin - Japp, vitlöksfärskost. Såhär gör jag; Skär en skåra i filén, proppa i så mycket ost det bara går. När du tror att det inte får plats mer så proppa i lite till. Det gör ingenting om det "rinner" över lite. Linda bacon runt alltihop och stek ett par minuter i stekpannan. Sedan in i ugnen i typ 200 grader tills kycklingen är klar. Färdigt! :D