Dinner.

2010-02-27 @ 17:43:30 Mat och bak
Typ varannan bild jag lägger upp är en matbild. Så därför tog jag kort efter att jag ätit upp maten idag. Var nämligen absolut tvungen att blogga om denna alldeles ljuvliga middag!! Fick ett infall och fyllde kycklingfilé med vitlöksost och lindade in hela härligheten i bacon och sedan in i ugnen. Till det, ugnsrostade rotfrukter med massa olivolja och flingsalt.



Det var fan heeelt amazing!! Jag är fortfarande imponerad (och mätt)! Vilhelm var inte riktigt lika imponerad. Han sög lite på en morotsbit och drack ett glas mjölk. Bra tycker jag, då blir det smarrig lunch till mig imorgon.

Jag åt inte upp löken och palsternackan. Jag tycker inte om varken röd lök eller palsternacka. Men det minsann vara det när man gör ugnsrostade rotfrukter. Det är som paprika på pizza. Det ska vara där, men man äter det inte.










Kommentarer
Postat av: m a r i c e l | foto

Vilken vacker blogg!

2010-02-27 @ 21:08:32
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det lät helt otroligt gott! Nu blev jag hungrig!

2010-02-28 @ 01:07:19
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: besynnerligt

Va!? Äter du inte palsternackan? den godaste rotfrukten av dem alla.

2010-02-28 @ 01:42:03
URL: http://besynnerligt.wordpress.com
Postat av: Gin

Åh vad gott det lät! Vitlöksosten du använde var det färskost? ska ju börja kolhydratdumpa nästa vecka, måste få lite rolig inspiration! och stekte du kycklingfilén innan du lindade den med bacon? Känns som att baconet blir klart innan kycklingen annars?



(japp! jag kommer köra detta på fredag eller lördag!)

2010-02-28 @ 09:52:41
URL: http://vaniljlatte.blogspot.com
Postat av: Bodil

Besynnerligt - Nej. Palsternacka är skitäckligt egentligen! ;)



Gin - Japp, vitlöksfärskost. Såhär gör jag; Skär en skåra i filén, proppa i så mycket ost det bara går. När du tror att det inte får plats mer så proppa i lite till. Det gör ingenting om det "rinner" över lite. Linda bacon runt alltihop och stek ett par minuter i stekpannan. Sedan in i ugnen i typ 200 grader tills kycklingen är klar. Färdigt! :D

2010-02-28 @ 11:16:18
URL: http://enmynta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback