Svaren på frågorna.

2010-02-27 @ 15:45:43 Bodil
Okej, här kommer de! Svaren på frågorna. Jag är fortfarande helt betagen av att jag faktiskt fick några frågor.

Har du dansat Ragga någongång?
-Jag har ärligt talat aldrig hört talas om Ragga. Så jag var tvungen att googla för att veta, och nej, jag har aldrig dansat Ragga.

Vad är godast, glass direkt från frysen eller glass som smält lite (mycket)?
-Glass direkt från frysen!! Absolut! Slemmig, halvsmält glass är vidrigt.

Vilken favoritsmak på glass?
-Mer glass!! I regel föredrar jag isglass, men äter jag vanlig glass så ska det vara jordgubb. Eller lakrits. Eller Carte D'ors Rocky Road, med marshmallows i!!

Hur många gånger om dagen säger du "var det bra så?"?
-Intressant fråga Sofie! Såpass intressant att jag var tvungen att ta reda på det. Jag säger inte det efter varje kund, men när jag jobbade igår gjorde jag faktiskt ett litet streck på ett kvitto för varje gång jag yttrade meningen ifråga. Gårdagens antal slutade på 61 gånger, vilket faktiskt är mer än jag trodde!

Vilken tampongstorlek använder du?
-Medium, eller normal som det står på askarna. De blåa OB-askarna alltså.

Tycker du om att laga mat?
-Om det är nydiskat, om Vilhelm inte hänger i mitt byxben, om jag är på humör, om jag inte bara lagar mat åt mig själv och om jag lagar någon god mat, så ja. Då tycker jag om att laga mat.
Om det är som vanligt, det vill säga, en grinig tvååring i byxbenet, diskberg på bänken och blodpudding i stekpannan, då kan jag inte påstå att jag gillar att laga mat. Alls faktiskt.

Varför flyttar du inte till Oslo?
-Ja, alltså. Varför flyttar man till Oslo överhuvudtaget? ;) Ärligt talat, jag vet inte. Jag trivs nog bäst hääär, där jag kan sitta under min korkek och lukta på blommorna...

Vilken hand skriver du med?
-Med penna skriver jag med höger hand, på datorn skriver jag med båda. Och jag tittar inte heller på tangentbordet, vilket jag tror betyder att jag sitter för mycket vid datorn...?

Vad är det mest pinsamma som någon gång hänt dig?
-Jag tror inte att jag har gjort så mycket pinsamt i mitt liv. Eller så är jag helt enkelt inte vettig nog för att fatta att jag borde skämmas som en gris. En sak kommer jag dock att tänka på...
När jag och en kompis var på utomhuskonsert för typ hundra år sedan, vi var väl kring 13-14 år, så stötte vi ihop med en gammal granne. Bytte några ord innan han gick iväg, vi tänkte hänga på vilket vi också gjorde. Och vips, plötsligt stod vi mitt i en koloni av kissande karlar. Vi fattade fortfarande ingenting, utan dök på grannen och fortsatte prata innan vi insåg att jäklar, han står och håller i sin penis. Då drog vi.

Ligger den röda mattan i förrådet eftersom du har rosa golv eller av någon annan anledning?
-Haha, nej. Min röda matta ligger i förrådet för att jag är så jäkla trött på den helt enkelt. Och för att Vilhelm har hällt ut en låda kattsand på den, vilket gör att jag inte riktigt har hjärta att sälja den...

Hur många katter har du och vad heter de?
-Jag har två katter. Grisen och Sparris heter de. Eller Mille och Mini. Eller CH S*Spotless Orwell och S*Jazz-Annas Rosanna. Kär katt har många namn!

Om du var tvungen att välja mellan att alltid lukta lite fis eller alltid ha ett par gamla använda trosor med bromsspår ut och in utanpå byxorna - vad väljer du då?
-Helt klart att alltid lukta lite fis!! Bromsspår är inte riktigt my cup of tea... ;)Slutligen måste jag publicera en underbar kommentar jag fick av söta Sara, även innehållandes ett par frågor. Blev så ofantligt glad!!

Du är en av, (du är nog den) bästa bloggaren jag vet på att skriva, hur kommer du på allt? Vad är hemligheten bakom att du alltid får till det?(Jag smörar inte, jag är rent av förbannad på mig, avundsjuk kan man kalla det). Jag har kommit på mig själv flera flera gånger att sitta och bläddra igenom hela din blogg. Sluta aldrig skriva, du har talang för det.
-Tyvärr är det frågor jag inte kan svara på. Jag vet inte var jag får allt ifrån, och jag vet inte hur jag "får till det" heller om jag ska vara ärlig. De enda tipsen jag kan ge är nog att läsa mycket (jag läser nog närmare hundra blogginlägg varje dag, samt någon bok ibland ovanpå det), skriva mycket och framförallt ha kul!! Att skriva under press, för att man måste, blir sällan bra.


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Bromsspår kan man alltid dölja med ett trosskydd :D

2010-02-27 @ 16:53:16
URL: http://zoozan.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ha ha, kul att du gjorde efterforskningar innan du svarade på min fråga. Visar hur seriös du är. hi hi

2010-02-27 @ 17:27:24
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Sara Pettersson

Du är väldigt duktig. Jag tror du har rätt, handlar om att ha kul och läsa mycker och träna, träna, träna. :)

2010-02-28 @ 09:03:16
URL: http://sarajpettersson.blogg.se/
Postat av: Bodil

Sofie - Klart att jag är seriös! Ibland, när andan faller på åtminstone.

2010-02-28 @ 11:12:59
URL: http://enmynta.se
Postat av: Åsa

Hmm, du vet att det innebär att jag ALDRIG kommer kunna bjuda hem dig på glass va!? Eftersom jag vill ha min smält så skulle jag vara en usel värdinna om jag lät gästen slänga i sig glassen innan jag ens har smakt min och så kan jag ju inte ha det.

2010-03-02 @ 20:59:03
URL: http://asonet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback