Årets, eh, femte...?

2010-01-28 @ 09:58:01 Bodil
Mitt intag av semlor är inte hälsosamt. Inte! ICAs egna den här gången, de är som de ska vara. Äckligt mycket grädde. Jag var tvungen att skrapa bort nästan alltihop. Och sedan spydde jag nästan. Det är så det ska vara. Semlor ska leda till att man känner sig allmänt spyfärdig.

 

Och jag veeet att det är någon som tafsat på florsockret. Det är inte jag. Lovar.











Kommentarer
Postat av: Jennie/vanilla sky

Då har du käkat min ranson oxå då, för jag har faktsikt inte ätit en enda i år!

Inte för det att jag inte vill - utan för att det inte finns semlor här i f-ing Norge! Pissland! De har något de kallar för semlor, men de är hallonsylt i fyllningen.... höll på att börja lipa första gången jag provade och fick hela käften full av sylt (och spanade intensivt efter dolda kameran), hade ju förväntat massa goooood mandelmassa. Sur och illamående konstaterade jag att det blir till å baka egna semlor!

2010-01-28 @ 13:53:11
URL: http://vanillaskykitchen.blogspot.com
Postat av: Malla

Hej! Jag skrev en kommentar här tidigare men det blev internt fel. Nu minns jag inte riktigt vad jag skrev men det kan ha handlat om ifall du inte skulle kunna göra en liten utvärdering av semlorna? Alltså så vi övriga läsare kan köpa de godaste direkt?!

2010-01-28 @ 18:47:36
URL: http://monstermalla.blogspot.com
Postat av: Åsa

Vänta lite nu. ÄCKLIGT mycket grädde. Nu förstår jag inte alls, när det gäller grädde är det ju ju mer desto bättre som gäller. Men vad vet jag, jag äter bara ful-semlor= vaniljkräm istället för mandelmassa...

2010-01-29 @ 13:06:02
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Therese

sv; ja du kan få henne ! =) rolig blogg du har! kul det är inte ofta man hittar roliga bloggar, kommer absolut fortsätta läsa!

2010-02-03 @ 12:02:16
URL: http://theresethunell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback