I soptunnan.

2010-01-20 @ 08:35:15 Bodil
När jag var liten kom tandfén på besök ibland. Typ när jag eller något av mina syskon tappat en tand. Vi la tanden i ett glas vatten, och sedan väntade vi. Och väntade, och väntade. Och sedan fick vi fylla på mer vatten för att det hade dunstat. Och så väntade vi. Och till slut, efter ganska många nätter, hade tandfén varit där och bytt ut tanden mot en guldtia.

Jag var nog inte speciellt gammal när jag förstod att det var mamma och pappa som stod bakom det hela. Däremot funderade jag i många, många år på var alla tänderna tog vägen? En av mina kompisar från förskolan sparade alla sina tappade tänder i en liten ask. Det var rätt makabert. Ett tiotal gulnande små mjölktänder i en smyckesask.

När jag var 15 eller så erkände mamma. Hon hade slängt alla våra tänder i soporna. Då tyckte jag att det också var lite makabert. Nu vet jag att det finns människor som slänger ännu mer makabra saker i soporna. Typ sexleksaker och döda husdjur. Och ibland döda människor.










Kommentarer
Postat av: Malla

Jag har hört att man inte lägger tanden i ett vattenglas längre. Man lägger den bara typ på fönsterbrädan - för att tandfen itne kan lämna en tjuga i ett vattenglas. DÅ skulle man bara fått en tia. Ungar!

2010-01-20 @ 09:19:39
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Gin

mja. de gick att äta i alla fall.. chokladbollarna alltså, inte tänderna :S



2010-01-20 @ 09:37:42
URL: http://vaniljlatte.blogspot.com
Postat av: Natosh

Jag kommer ihåg när tandfen var glad och full och tömde hela myntfacket i glaset, tanden hade hon dessutom glömt att ta med sig.



Jackpott!

2010-01-20 @ 17:32:58
URL: http://www.natosh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback