Hur gör jag nu?

2009-11-30 @ 22:13:31 Vilhelm
Vilhelm brukar inte vakna förrän framåt morgontimmarna. Brukar alltså. Han har precis vaknat. Och somnat om, i mitt knä, i soffan. Lägger jag ner honom kommer han garanterat att vakna, och vara ledsen. Så, hur gör jag nu? Hur ger jag katterna kvällsmat, går på toaletten, borstar tänderna, tvättar bort sminket samt släcker lamporna och gör iordning för natten? Med 11 kilo trött bebis i famnen?










Kommentarer
Postat av: Laura

Jag brukar köra Bakis-tabletterna. Men de ska intas innan man slocknar och eftersom jag i detta fall gjorde det utan förvarning på köksbordet så uteblev det. Hehe.

2009-12-01 @ 10:26:29
URL: http://laurah.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas du kunde lägga ner honom så du fick fixa färdigt utan en massa extravikt att bära runt på! När Olivia vaknar på natten (och det hör till vanligheterna) går vi inte ut ur hennes rum utan sitter med henne i mörkret tills hon somnar om igen. Då brukar vi kunna lägga ner henne.



Sv: Jag vet inte om Necroscope-serien finns på svenska och jag vet inte heller hur den är på engelska... På tyska är den iaf kanonbra och den lär ju knappast vara sämre på originalspråket. Så testa första boken vetja! :-)

2009-12-01 @ 13:29:51
URL: http://miss-misschief.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback