Muffinsbak.
Avslutade en effektiv dag med bak. Inte min bak, inte någon annans bak, utan muffinsbak! Egenkomponerade mintchokladmuffins med hallon i. Lyckat, helt klart!
Vispa två ägg och två deciliter socker tills det blir vitt. Rör i en deciliter mjölk och tre fjärdedels deciliter flytande margarin. Rör ihop tre deciliter vetemjöl, två teskedar bakpulver och två-tre matskedar kakao i en egen skål. Vänd ner mjölblandningen i smeten och rör om försiktigt. Hacka 200 gram Marabou mintkrokant och rör ner i smeten. Placera 10 muffinsformar (jag använder ICAs egna, överlägsna) på en plåt, och lägg 3-4 frysta hallon i varje. Klicka över lagom mycket smet och grädda i 200 grader, 10-12 minuter. Lovely!!
Vispa två ägg och två deciliter socker tills det blir vitt. Rör i en deciliter mjölk och tre fjärdedels deciliter flytande margarin. Rör ihop tre deciliter vetemjöl, två teskedar bakpulver och två-tre matskedar kakao i en egen skål. Vänd ner mjölblandningen i smeten och rör om försiktigt. Hacka 200 gram Marabou mintkrokant och rör ner i smeten. Placera 10 muffinsformar (jag använder ICAs egna, överlägsna) på en plåt, och lägg 3-4 frysta hallon i varje. Klicka över lagom mycket smet och grädda i 200 grader, 10-12 minuter. Lovely!!
Kommentarer
Postat av: Viktkamp
jösses va goda dem såg ut =) Dem får man göra och bjuda någon!
Postat av: Hanna
Jätte fin blogg! :)
Postat av: Heli
Mums.. jag som inte får äta nå go saker först jul..
Trackback