Hela jävla helgen.

Jag har varit ledig i helgen. Toutally anbäliväbel som vi värmlänningar säger. Första helgen som jag var barnledig, jobbledig och samboledig (nu har jag visserligen ingen sambo, men ni fattar grejen) sedan... Ptja, februari 2008 skulle jag tippa på.

Jag har njutit, utnyttjat denna helg till max. Shopping, bag in box, trevligt sällskap. Bio, dejt med the man in my life, mer vin och mer shopping. Underbart!

Eller nej. Hur var det? Jag har städat. Hela jävla helgen.
Min näsa är rätt död.

Jag har en dålig vecka. Min laptop är död. Jag är nästan död, imorse vaknade jag av att jag inte kunde andas. Det var rätt obehagligt. Jag har överkonsumerat nässpray. Man får inte spruta för mycket nässpray står det på flaskorna. Det gör jag inte heller. Istället tar jag maxdos. Maxdos Nasin. Maxdos Nezeril. Och maxdos Otrivin.

Min näsa känner sig som Michael Jacksons näsa. Rätt död.
S t a t u s.

Jag har fått jobb. Inte så bra betalt. Men jag får vara med och skvallra i de skyddade trådarna, och så får jag en rosa plupp ovanför mitt användarnamn. Status.Som sagt. S t a t u s.

Familjeliv it is, offkårs!
Ingen glipa.

Jag var ute och sprang i lördags. Ja, på riktigt. Ställde klockan på 07.30, vaknade 07.28, träningsklädd klockan 07.34. Jag är imponerad av mig själv.

Det var i lördags morse. Jag kände mig i ganska fin form faktiskt. Vid lunch i lördags började ryggontet komma krypande. Sedan axelont. På lördag kväll började jag snora. Igår, söndag, hade jag ont i halsen när jag vaknade. Imorse hade jag ingen röst alls, jag kraxar som en skadeskjuten kråka.

Beach 2010, och för all del den åtråvärda glipan, kan nog slänga sig i väggen. Skit.
Visste du att?

Veckans vetskap. Visste du att Heinz ketchup rinner ur flaskan med en hastighet av 7,61 millimeter i sekunden? Nu vet du iallafall.
Höger och vänster.

Jag fick en kommentar häromdagen. Av bästa Linda. Såhär skrev hon; "Det var fan i mig på tiden att du kom tillbaka! Nu vill vi ser mer bloggande igen, och om du så bara bloggar om dina strumpor!".

Jag gör som jag blir tillsagd, nästan alltid. Så därför bloggar jag om mina strumpor idag.

 

När jag är hemma har jag nästan alltid olika färger på strumporna. Dels för att det är fint, och dels för att jag har planer på att nu, vid 22 års ålder, lära mig höger och vänster. Jag är nämligen ganska dålig på det. Fråga mig inte om vi har höger- eller vänstertrafik i Sverige, för jag vet ärligt talat inte.

En bit påväg.

Jag har varit borta ganska länge. Ni kanske undrar varför? Jo, jag har börjat plugga. Engelska B. Den där jävla Engelska B. Jag har haft så gott som bloggpaus i två veckor, knappt bloggat och knappt läst bloggar. Istället har jag läst första Twilightboken på engelska.Jag har nu kommit en bra bit påväg. Jag har läst hela 22 sidor, och har bara 476 sidor kvar. Starkt jobbat!
Återkommer.

Jag har 419 olästa inlägg på Bloglovin'. Haha.

Hahaha.

Jag återkommer när jag är klar.
Fuck you. Typ.

Det är fredagskväll. Jag sitter ensam hemma med fötterna på bordet, datorn i knät och Spotify på hög volym. Väldigt patetiskt. Spotifys shufflefunktion har nu valt att spela Lily Allens "Fuck you" tre gånger i rad. Jag undrar om någon försöker säga mig något?

Edit: Okej. Nu kör vi Alanis Morisettes "Ironic" istället. Fy fan vilken värdelös spelningslista.
Morgonstund.

Jag har haft min första sovmorgon på 26 dagar. T j u g o s e x  dagar, ja. Jag sov till 08.15. Sedan kom sopbilen, fåglarna började kvittra och Mille började gasta efter frukost.Jag flyttar till Nordpolen.
Inlåst.

Jag blev inlåst imorse. I sovrummet, helt själv. Vilhelm knallade upp tidigare än mig, slängde igen dörren och vred om nyckeln. Schysst grabb!!

Först tänkte jag skita i det, och somna om. Sedan tänkte jag starta datorn och skriva ett blogginlägg. Sedan insåg jag att det kanske vore bra att försöka ta sig ut ur sovrummet innan valpen länsat kylskåpet, satt på spisen och ramlat ner från bokhyllan.

Han låste upp så småningom. Tack för det.
GratisBio.se

Jag brukar inte gå på sådant här egentligen. Men det gjorde jag igår! Och jag gillar det! På GratisBio.se samlar man poäng genom att klicka på länkar, spela poker (!) och delta i undersökningar. Poängen löser man sedan in mot presentkort och biobiljetter.

Presentkort och biobiljetter gillar vi. Min plan är att den här sidan ska finansiera allt mitt shoppande. Superb!!

Vadd på engelska?

Jag har huvudet fullt av vadd. Det är ganska trevligt i allmänhet, men något flitigt bloggande resulterar det inte i direkt.

Träffade journalisten som inte jobbar som journalist i fredags. Det var faktiskt ganska givande. Jag ska plugga till Informatör, det låter tråkigare än det verkar.

Dock måste jag läsa Engelska B först. När jag läser engelska är jag både dyslektiker och analfabet. När jag gick på gymnasiet läste jag faktiskt Engelska B. Jag klarade inte kursen, trots att jag hade typ tre år på mig. Nu måste jag klara kursen. På tre månader. Låter det lovande?
Orka.

Jag orkar inte blogga idag. Sorry. Jag har iallafall köpt en tröja med ränder på och målat naglarna (och tangentbordet) rosa. Jag är fan inte lite duktig jag!
En merit?

Jag är ledig. Och vaken i ottan. Jag ska dricka kaffe med en journalist idag! Hon ska berätta vad jag ska läsa, vad jag inte ska läsa och vad jag kan läsa om jag vill. Rätt spännande!!

Jag tror dock inte att jag ska berätta att jag bloggar. Jag är lite osäker på ifall min ordbajsarblogg ses som en merit?
Slut?

Ehm, jaha. Är OS slut nu? Eller?
Jo, jag tackar jag.

Den lilla foldern som håller ihop veckans reklam har fått en make-over. Numera är den i glansigt papper istället för i matt papper. Jo, jag tackar jag. Finanskrisen drabbar tydligen inte alla.

Skönt och tyst och rent.

Vilhelm åker till P ikväll. Det ska faktiskt bli ganska skönt. Och tyst. Då ska jag skura bort alla målningar från vardagsrumsgolvet. Och sedan ska jag ligga i soffan och titta på mitt rena golv och njuta av tystnaden i ett par dagar. Sedan kommer Vilhelm hem igen, med sina kritor i högsta hugg.
Samhallshelvete och snöhelvete.

Okej, snö alltså. Samhall har fortfarande inte plogat hos oss!!? Vad är det för fel? Jag har snö upp till knäna, dörren går knappt att få upp, och får jag upp den går den knappt att stänga.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
Billigt!!

H&M har billigt smink. Det är inte speciellt bra, det är inte speciellt fancy. Men det är som sagt billigt, riktigt billigt. Och det gillar vi! Jag behöver en nya ögonbrynsskugga. Och snål som jag är så letade jag reda på en riktigt billig ögonbrynsskugga på H&M's webbshop. Skitbillig var den faktiskt.

Eftersom den var så billig så köpte jag en pincent också, för det behöver jag. Och en ny concealer. Skitbillig, och säkert skitdålig. Och tre par trosor, två BH'ar, en T-shirt till Vilhelm, ett nagellack och en liten spegel att ha i handväskan. Och en skrubbvante.

614 kronor slutade notan på, fantastiskt billig ögonbrynsskugga!
Dagens I-landsproblem.

Det ligger en mango på min köksbänk. Jag har själv lagt den där. Nu har den legat där i FUCKING ENOCHENHALV VECKA! Och den är fortfarande inte mogen. Totalt stenhård.

Nog för att det är en stenfrukt (aaousch, den var låg), men vad fan. Måtta! Måtta får det vara!
Blink, blink, blink, blink.

Okej, jag har ett problem. Det blinkar, blinkar, blinkar och jag förstår inte varför. Det är vid sådana här tillfällen som jag känner att det är lite jobbigt att vara singel. Och när det är fjorton grader i sovrummet och man är ensam under täcket. Eftersom det är värmepannan som blinkar så känns sannolikheten för att blinkandet ska resultera i ett fjorton grader kallt sovrum ganska stor.För det första, varför blinkar det? För det andra, vad betyder det? För det tredje, finns det anledning att oroa sig, och eventuellt förbereda utrymmning? Och för det fjärde. VEM kommer hit, frivilligt, ikväll och fixar eländet?
Lite snö, tack.

Det snöar. Det är nästintill snöstorm ute! De senaste dagarna har jag bara skrattat åt eländet. Skrattat och fnittrat, och gottat mig åt det totala kaos som kommer uppstå när skiten smälter bort. Fattar ni vad vatten det kommer att bli? Vi kommer at vada i vatten upp till midjan!! Jag kan knappt bärga mig.Idag skrattar jag dock inte. Eller ja, möjligen ett hysteriskt och panikartat skratt. Jag ska nämligen gå till dagis med valpen strax. Och det är inte en jävel som har plogat på nästan två dygn. Ljuvligt.